🏴 برگزاری مراسم زیارت عاشورا در چهارمین روز از ماه محرم در معاونت آموزش ،تحقیقات وفرهنگی دانشجویی دانشکده

⚫️ همزمان با چهارمین روز ازماه محرم وایام سوگواری سید وسالارشهیدان،به همت مدیریت فرهنگی و دانشجویی دانشکده،مراسم زیارت عاشورا همراه با مرثیه خوانی ونوحه سرایی ذاکرین اهل بیت علیهم السلام با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا خسروی و با حضور مشتاقان حضرت سیدالشهدا علیهم السلام درمحل معاونت آموزش ،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده با حضور حداکثری کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشکده برگزارشد.

⚫️ دراین مراسم معنوی که معاونت تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده میزبان دوستداران اهل بیت علیهم السلام است تا بازمزمه دعای پرفیض زیارت عاشورا و عزاداری سید و سالار شهیدان و72تن از یاران باوفایش ارادتشان را به خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام ابراز کنند.

⚫️ گفتنی است مراسم پر فیض زیارت عاشورا همه روزه تا روز هشتم محرم ازساعت 6:45دقیقه صبح در محل معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزارمیگردد.