اعزام دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به عتبات عالیات

تاریخ انتشار 9 خرداد 1403  ساعت 12:10  دسته : اخبار

جمعی از دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در قالب اردوی فرهنگی زیارتی به عتبات عالیات مشرف شدند.

به گزارش مفدا اسدآباد، آیین بدرقه دانشجویان باحضور دکتر عزتی رییس دانشکده، دکتر براتی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، مدیران فرهنگی دانشجویی و آموزش و تحقیقات، جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده در معاونت آموزشی برگزار شد.

در این مراسم، دکتر عزتی ضمن برشمردن اجر معنوی زیارت دسته جمعی، از دانشجویان خواست که از فرصت معنوی پیش آمده نهایت بهره را ببرند.

دکتر مجید براتی با اشاره به رویکرد فرهنگی دولت سیزدهم و معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت؛ اعزام دانشجویان به عتبات عالیات را بی سابقه دانست و افزود؛ این گونه اقدامات فرهنگی تاثیر به سزایی در رشد و تعالی دانشجویان خواهد داشت.

حجت الاسلام دکتر سید حامد عنوانی عضو هیئت علمی دانشکده نیز در مورد فضیلت زیارت عتبات عالیات نکاتی را بیان کرد.

در پایان، رییس، معاون آموزشی، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده دانشجویان را بدرقه کردند.