🔰 جلسه کمیته انطباق امور اداری و فنی مؤسسات پزشکی با موازین شرع مقدس در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تشکیل شد.

♻️ جلسه کمیته انطباق امور اداری و فنی مؤسسات پزشکی با موازین شرع مقدس به ریاست دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده برگزار گردید.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، مهندس مجتبی نجفی رئیس دفتر حوزه ریاست، بهمن اشرفیان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی، مصطفی انواری، مصطفی مرادی مدیر فرهنگی و دانشجویی، اعضای هیئت علمی و دیگر اعضای کمیته در این جلسه حضور داشتند.

💠 در ابتدای جلسه ریاست دانشکده در خصوص ضرورت تشکیل کمیته انطباق به منظور افزایش رضایت مراجعین و ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده در مراکز بهداشتی و درمانی نکاتی را بیان کرد.

💠 دکتر عزتی با بیان اهمیت تشکیل کمیته انطباق عنوان کرد: ۳ اصل انطباق امور اداری و فنی مؤسسات پزشکی با موازین شرع مقدس، فریضه امر به معروف و نهی از منکر و صیانت از حقوق شهروندی باید مورد توجه قرار گیرد.

💠 وی افزود؛ کلیه اقدامات کمیته انطباق باید منجر به تحقق عدالت در خدمت رسانی حوزه سلامت گردد.