قابل توجه پذیرفته شدگان رشته کاردانی فوریتهای پزشکی آزمون سراسری1401

مدارک تحصیلی خود را به شرح ذیل روز سه شنبه 17/08/1401  و چهارشنبه 18/08/1401 در ساعت اداری به واحد آموزش دانشکده تحویل نمایید.

1 – چهار قطعه عكس جدید 4*3

2 –اصل گواهی دیپلم متوسطه برای دانشجویان مقطع نظام جدید 3-3-6

3- اصل گواهی نامه پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی برای دانشجویان مقطع نظام سالی واحدی

3- اصل گواهی نامه پایان تحصیلات دوره متوسطه برای دانشجویان مقطع نظام سالی واحدی

4- اصل ریزنمرات متوسطه برای دانشجویان مقطع نظام جدید 3-3-6

5- اصل ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی برای دانشجویان مقطع نظام سالی واحدی

6- اصل ریزنمرات دوره متوسطه برای دانشجویان مقطع نظام سالی واحدی

7-کپی تمام صفحات شناسنامه وکارت ملی

8- پرینت ثبت نام تاییدیه تحصیلی: مراجعه به سامانه تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به آدرس emt.medu.ir  و پس از انتخاب نظام و مقطع تحصیلی اقدام به انجام تاییدیه تحصیلی(دانشگاهها+سایر سازمانها) نمایید،لازم به ذکر میباشد درقسمت مشخصات استعلام گیرنده نوع استعلام گیرنده را وزارت بهداشت وآموزش پزشکی و استعلام گیرنده را دانشکده علوم پزشکی اسدآباد انتخاب نمایید و پرینت ثبت نام را همراه سایر مدارک در موعد مقرر به واحد آموزش دانشکده تحویل نمایید.

9-پرینت ثبت نام نهایی معافیت تحصیلی جهت دانشجویان پسر

***مراحل اخذ معافیت تحصیلی برای دانشجویان پسر:

وارد سامانه sakha.epolice.ir (سامانه‌ی احراز هویت خدمات انتظامی) شوید. (در صورتی که دارای کارت پایان خدمت میباشد نیازی به ورود به این سایت نمی باشید)

• در قسمت user name و password  کد ملی را وارد نمایید.
  • گزینه معافیت دانشجویی داخل کشور را انتخاب نمایید وبقیه مراحل را طبق فرمت تکمیل نمایید و پرینت نهایی ثبت نام همراه سایر مدارک به واحد آموزش تحویل نمایید.

***تذكرات مهم :

**   باتوجه به اينكه ممكن است پس از ثبت نام دانشجو در دوران تحصيل به تصوير مدارك نياز داشته باشد توصيه موكد مي گردد، حداقل يك نسخه از مدارك تحصيلي براي خود تهيه نمايید.

**  بديهي است در هر زمان كه معاونت آموزشي دانشکده طبق مفاد دفترچه شماره 1 آزمون سراسري سال 1401 و دستورالعمل سازمان سنجش آموزش كشور ثبت نام دانشجو رابه علت مغايرت با مقررات يا نقص مدارك مهم غيرمجاز تشخيص دهد، بلافاصله از ادامه تحصيل پذيرفته شده جلوگيري به عمل خواهد آورد.

**  درصورت درخواست پذيرفته شدگان براي دريافت گواهي اشتغال به تحصيل، پس از تشكيل پرونده اين امر امکان پذير خواهد بود.

آدرس: اسدآباد-بلوار22بهمن-ساختمان سابق بیمارستان امیرالمومنین -معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد