پیام تبریک مدیر دانشجویی فرهنگی دانشکده به مناسبت 16 آذر ماه روز دانشجو

تاریخ انتشار 16 آذر 1402  ساعت 10:00  دسته : فرهنگی دانشجویی

یاد و خاطره سه شهید روز دانشجو و دانشجویان شهید در هشت سال دفاع مقدس ، دانشگاه را نماد استکبار ستیزی، مطالبه گری و حق طلبی کرده است. روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت جویی، روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی است.

دانشگاه مرکز علم، دانش و تولید علم است ، دانشگاه به کشور قدرت می بخشد، نیروهای آموزش دیده و دانشمند و نخبه و کسانی که هم تخصص دارند و هم تعهد می توانند در عرصه های مختلف تحول آفرین باشند.

دانشجویان گرامی ضمن تبریک این روز بزرگ بر تک تک شما عزیزان، بیاندیشیم که ما وارث شهیدانی هستیم که معجونی از علم و معنویت و حماسه بودند و آنها روحیه مقاومت را در ما دمیدند. آینده ایران و ایران آینده را علم و دانش و تخصص همراه با تعهد رقم می‌زند و شما متکلف این مسئولیت مهم هستید تا در عرصه جهانی به عنوان دانشجوی ایران اسلامی خوش بدرخشید.
مرضیه اصلانی مدیر دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد