پیام تبریک آقای دکتر براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت آغاز ایام الله دهه فجر

به گزارش وبدای اسدآباد، دکتر مجید براتی معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر پیامی را منتشر کرد:

بسمه تعالی

دهه مبارک فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام و‌ تجلی شکوهمند حماسه ملتی است که با انقلاب اسلامی خویش، برگی را در یاد همه انسان‌ها گشودند و صدای استقلال و آزادی را به گوش جهانیان رساندند. ایام مبارک و غرور آفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی یاد آور راهبری های انقلابی و حیاتبخش رهبر کبیر و فقید انقلاب اسلامی و فداکاری های عظیم ملت بزرگ ایران است.
دهه فجر امسال و طلوع چهل و پنجمین خورشید پیروزی، در کنار سرفرازی و سربلندی ملت مسلمان ایران، فریادهای سرخ و جاودانی علیه کفر و استبداد را در کنار موفقیت های عرصه های علمی و دانشگاهی یادآوری میکند.
اینجانب ایام فرخنده دهه فجر، را به رهبر فرزانه انقلاب، تمامی ملت شریف و شهید پرور ایران و خصوصاً جامعه دانشگاهی، تبریک و تهنیت عرض نموده و از پیشگاه حضرت احدیت، سعادتمندی و توفیقات روزافزون این ملت را آرزومندم.