اجلاس مدیران پرستاری و روسای دانشکده های پرستاری و مامایی کشور در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد

تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۲   ساعت ۸:۱۶  دسته : اخبار

در این اجلاس معاون آموزشی، معاون توسعه و مدیر کل امور هیئت علمی و معاون پرستاری و دبیر بورد پرستاری وزارت بهداصت حضور داشتند.

این اجلاس با محوریت همگرایی و ادغام ساختاری و اجرایی اعضای هیئت علمی در موسسات آموزشی با بیمارستان، تعرفه گذاری خدمات پرستاری، پرستار پیگیر و نحوه به کارگیری اعضای هیئت علمی مستقر در بالین برگزار گردید.

لازم به ذکر است، طبق گزارش معاون پرستاری، دانشکده علوم پزشکی اسدآباد جز دانشکده های برتر در زمینه همکاری در پایگاه دادهای پرستاری (mcmc) مطرح گردید.

گفتنی است، آقای ساسان ناوخاصی مدیر دفتر پرستاری و مدیر گروه پرستاری دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در این اجلاس حضور داشت.