دیدار ریاست،معاون آموزشی و مسئولین دانشکده،امام جمعه و رئیس بنیاد شهید با جانباز سرافراز 70درصد به مناسبت هفته دفاع مقدس

🔷به همت مدیریت روابط عمومی دانشکده و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مسئولین دانشکده با جانباز سرافراز سردار خداداد رجبی دیدار کردند.

📗به گزارش وب‌_دا اسدآباد، در این دیدار که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ مرتضی موحدی امام جمعه محبوب شهرستان، علوی رئیس بنیاد شهید شهرستان ، دکتر عزتی رئیس دانشکده، دکتر براتی معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ، مهندس نجفی، رئیس دفتر ریاست دانشکده، شایگان رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشکده،سرکارخانم اصلانی، مدیر دانشجویی فرهنگی دانشکده انجام شد از جانباز سرافراز 70درصد دوران دفاع مقدس قدردانی بعمل آمد.

🔷در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ مرتضی موحدی امام جمعه فاضل و دانشمند شهرستان با ابراز ارادت نسبت به خانواده شهدا و جانبازان گفت: استقامت و صلابت خانواده شهدا و جانبازان برای ما مایه امید و دلگرمی است.

🔷در ادامه این دیدار دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده خانواده شهدا،جانبازان و ایثارگران را افتخار و فرصتی مغتنم در مسیر تجدید بیعت در جهت خدمت دانست و افزود: خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی انجام داده اند و ما زندگی و امنیت امروز را مدیون خون شهیدان،جانبازان و ایثارگران دوران هشت سال جنگ تحمیلی دانستند.

🔷در پایان این دیدار صمیمانه با اهدای لوح تقدیر از سوی ریاست دانشکده از جانباز سرافراز سردار رجبی تقدیر و تشکر بعمل آمد.