🔰بازدید اعضای هیأت ممتحنه و ارزشیابی رشته مامایی وزارت بهداشت از دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد

📍اعضای هیأت بورد مامایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف راه اندازی کارشناسی رشته مامایی از معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده، بیمارستان حضرت قائم (عج) و مراکز بهداشتی درمانی شهرستان بازدید کردند.

💠به گزارش وبدا-اسدآباد، خانم دکتر صدیقه سادات پاک سرشت و خانم دکتر سیده زهرا معصومی به منظور راه اندازی کارشناسی رشته مامایی از بخش های مختلف دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بازدید و در جلسات جداگانه‌ای با حضور مسئولین دانشکده و دانشجویان حضور یافتند.

⬅️اعضای این هیأت، از بخش‌های مختلف معاونت آموزشی از قبیل؛ مرکز مهارت‌های بالینی، کتابخانه، سایت کامپیوتر، آزمایشگاه ها، مرکز آزمون الکترونیک، کلاس‌های درس، اتاق اعضای هیأت علمی، آمبولانس آموزشی، بلوک زایمان بیمارستان، مرکز ناباروری، کلینیک زنان و بارداری، دپارتمان آموزشی و بخش‌های مختلف بیمارستان حضرت قائم(عج) و مرکز جامع سلامت شهری و روستایی شماره 3 را بازدید کردند و نحوه آموزش، استقرار دانشجویان و اعضای هیأت علمی را مورد بررسی قرار دادند.