پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و روز زن

معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پیامی میلاد حضرت فاطمه سلام الله علیها، روز زن و مقام مادر را تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وبدای اسدآباد، دکتر مجید براتی در پیامی ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه سلام الله ایشان را الگوی بی بدیل زنان مسلمان جهان دانست.

وی در پیام خود آورده است؛ زن، کانون هستی و پایگاه مهرورزی و عشق خانواده، مرکز آموزش صفا، صمیمیت، ایثار و عطوفت به همگان است و انتخاب روز میلاد حضرت فاطمه (س) به عنوان بزرگداشت مقام زن، بیانگر نقش والای زن و تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به مقام زن و مادر می‌باشد. میلاد مسعود زهرای مرضیه و روز خجسته ی زن را به همه ی زنان عالم اسلام و نیز تمامی محبان آن بانوی همام تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
امید است بانوان سرزمینم با تاسی به سیره ی آسمانی ام ابیها علاوه بر جمال زهد، جلال دانش و علو عفاف در دفاع از ارزش های اسلامی، مشارکت های بی نظیر سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نیز عفت و اخلاق اسلامی در تمامی عرصه ها پیشگام و پیشتاز باشند.

دکتر مجید براتی
معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد