پیام جناب آقای دکتر مجید براتی (معاونت آموزش ، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد) به مناسبت فرا رسیدن عید مبعث

تاریخ انتشار 18 بهمن 1402  ساعت 14:05  دسته : اخبار

بسم الله الرحمن الرحیم»
«یا ایها النبی انا ارسلناک شاهداً و مبشرّاً و نذیراً و داعیا الی الله باذنه و سراجاً منیراً»
(اى پیامبر ما تو را به عنوان گواه و بشارتگر و هشداردهنده فرستادیم و دعوت‏ کننده به سوى خدا به فرمان او و چراغى تابناک)
 بیست و هفتم رجب هنگامه بر انگیخته شدن محبوب ترین خلقت خدا و اشرف کائنات، پیام آور رحمت و مهربانی، حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی (ص) که روز تکوین آیه های رسالت و روز تجلی رحمت الهی است، نویدی بر شروع روشنگری، پیشرفت، پیروزی های حق بر باطل و مظلوم بر ظالم و فراگیر شدن بندگی ذات مقدس باری تعالی و مهر بطلان بر بنیان های بت پرستی نهاده شد.
سالروز مبعث نبی مکرم اسلام(ص)، پیام آور توحید، عدالت و وحدت فرصت مغتنمی است تا صمیمانه ترین تبریک و شادباش ها را به خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تقدیم نموده و از درگاه خداوند متعال برای آنان آرزوی توفیق، بهروزی و سرافرازی نمایم.