آیین گرامیداشت روز دانشجو برگزار شد

تاریخ انتشار 16 آذر 1402  ساعت 10:00  دسته : اخبار / فرهنگی دانشجویی

در آستانه شانزدهم آذرماه، آیین گرامیداشت روز دانشجو باحضور آقای قیصری معاون فرماندار، دکتر براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، آقای حبیب میرزایی فعال رسانه، مدیران آموزش و فرهنگی دانشجویی، اعضای هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان در سالن پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان برگزار شد.

به گزارش مفدا اسدآباد، در این مراسم دکتر مجید براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای دانشجو و تبریک روز دانشجو؛ به بیان دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت.

در ادامه برنامه، نشست سیاسی باموضوع “دانشجوی کنشگر یا استایلیست” ویژه دانشجویان باحضور آقای میرزایی فعال رسانه برگزار شد.
آقای حبیب میرزایی فعال رسانه و مدیر خبرگزاری مهر همدان در مورد آرمان گرایی، جنبش دانشجویی و نقش دانشجویان در تحولات و پیشرفت های انقلاب اسلامی مطالبی را ارائه کرد.

اهداء شاخه گل و تبریک روز دانشجو به دانشجویان توسط معاون آموزشی و اعضای هیئت علمی و اساتید، اجرای گروه تواشیح دانشجویان دانشکده، پخش کلیپ های فرهنگی و سیاسی از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.