پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده به مناسبت 16 آذر ماه روز دانشجو

تاریخ انتشار 16 آذر 1402  ساعت 10:00  دسته : اخبار

دکتر مجید براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده در پیامی ۱۶ آذر ماه روز دانشجو را به دانشجویان و جامعه علمی تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، متن پیام تبریک دکتر مجید براتی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
شانزدهم آذر ماه یادآور حماسه ضد استبدادی 16 آذر سال 1332 و در تاریخ ایران به عنوان نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، از خود گذشتگی، پایداری، استقلال و آزادی است تا سندی دیگر از روح میهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرز و بوم را برای همیشه در تاریخ ثبت نماید .
این روز فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت دانشجویانی که همواره نقش فعال و موثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند و در شرایط حساس کنونی که کشور عزیزمان نیازمند وحدت و همدلی است، از آنها انتظار می رود که جهاد علمی را سرلوحه اندیشه و عمل خود قرار داده و عزم خویش را جزم نمایند که با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با توجه به تاکید معظم له مبنی بر تولید علم و جنبش نرم افزاری، این کشور را به جایگاهی شایسته برسانند و الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت را به نحوی ملموس به نمایش بگذارند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه 16 آذر و مقام شامخ دانشجویان، این قشر فهیم جامعه را ارج نهاده و امید آن دارم كه جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز به مدد ایمان و اندیشه، همواره در توسعه ایران اسلامی موفق بوده و با ياري خداوند منان در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر اعتلاي نام کشور خود در سطح جهان، کوشا و پویا باشند.

دکتر مجید براتی
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی