کسب رتبه برتر کارگروه پاسخگویی اجتماعی دانشکده در سطح کلان منطقه 3

تاریخ انتشار 18 اسفند 1402  ساعت 17:50  دسته : اخبار

به گزارش وبدای اسدآباد، طبق گزارش ارسالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بر اساس پایش و ارزیابی عملکرد سال های 1401 و 1402 بعمل آمده توسط شورای عالی برنامه ریزی معاونت آموزشی وزارت متبوع از کارگروه های برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی در کشور ، کارگروه پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بعنوان کارگروه برتر کلان منطقه آمایشی 3 معرفی شد.
دکتر مجید براتی معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در این زمینه افزود: برنامه جامع عدالت تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی در 10 کارگروه تخصصی در سطح کلان مناطق در حال انجام است که دبیری کارگروه پاسخگویی اجتماعی در سطح کلان منطقه 3 بر عهده دانشکده علوم پزشکی اسدآباد می باشد. ایشان افزود: این کارگروه در سطح کلان منطقه به ریاست معاون آموزشی دانشکده و دبیری مدیر آموزش (سرکار خانم دکتر سودابه معتمد) و با حضور اعضاء هیات علمی و کارکنان دانشکده (سرکار خانم مرضیه اصلانی، خانم دکتر زینب مکوندی، خانم دکتر ویدا قاسمی و خانم فاطمه قبادی فروزان) فعالیت می نماید که بدین وسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه همکاران در کسب این موفقیت ارزشمند را اعلام می دارد.
دکتر براتی یادآور شد که معاونت آموزشی وزارت بهداشت به پاس این موفقیت ارزشمند مبلغ یک میلیارد ریال گرنت طرح های پژوهش در آموزش از طریق مرکز ملی تحقیقات راهبردی در آموزش علوم پزشکی (نصر) به اعضاء هیات علمی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد اختصاص داده است.