“محفل انس با قرآن کریم و ضیافت افطاری دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد”

تاریخ انتشار 20 فروردین 1402  ساعت 12:30  دسته : اخبار / فرهنگی دانشجویی

همزمان با ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن کریم و ضیافت افطاری دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با حضور دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده، مهندس صادق نجفی فاتح معاون توسعه، خانم اصلانی مدیر فرهنگی دانشجویی، مهندس صوفی مدیر پشتیبانی، حجت الاسلام دکتر عنوانی عضو هیئت علمی و جمعی از کارکنان و دانشجویان پسر دانشکده در خوابگاه شهدای مدافع حرم برگزار شد.

به گزارش مفدا اسدآباد، در ابتدای مراسم همزمان با لحظات ملکوتی اذان مغرب، نماز جماعت مغرب و عشاء باحضور جمعی از دانشجویان روزه دار در کنار ریاست و مسئولین دانشکده در محوطه خوابگاه اقامه شد.

در ادامه، رئیس، مسئولین و دانشجویان در کنار سفره های نورانی افطار که با خود رنگ، بو و طعم معنویت را به همراه داشت افطار کردند.

همچنین، محفل انس با قرآن کریم با حضور آقایان صوفی و عمادی براتی از قاریان برجسته شهرستان برگزار گردید.