افتخاری دیگر

کسب رتبه برتر و شایسته تقدیر در حوزه پژوهش های کاربردی در سی امین اجلاس سراسری نماز توسط معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده

“الذین ان مکناهم فی الارض اقاموا الصلوه” و بی شک این تکلیفی است همیشگی برای پیروان راستین پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت مکرم و معظم ایشان.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور، کمیته علمی سی امین اجلاس سراسری نماز در بیانیه‌ای اسامی برگزیدگان فراخوان علمی اجلاس را منتشر کرد.

در این بیانیه مقاله پژوهشی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با عنوان “بررسی وضعیت التزام به نماز و عوامل مرتبط با آن در بین دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد” در بین 284 عنوان پژوهش کاربردی ارسالی به دبیرخانه اجلاس سراسری نماز حائز رتبه برتر و شایسته تقدیر شد.

این پژوهش به سرپرستی جناب اقای دکتر مجید براتی معاون فرهنگی دانشجویی و سرکار خانم دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده و با همکاری سرکار خانم مرضیه اصلانی، آقای دکتر بهروز شورچه، آقای حسین جلالوند و خانم مقدسه معصومیان در سال 1402 انجام شده بود.

قابل ذکر است که این مقاله در آخرین شماره مجله دین و سلامت ابن سینا نیز منتشر شده است.