پیام تسلیت معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به مناسبت شهادت حضرت علی (ع)

بسم الله الرحمن الرحیم

مولای متقیان حضرت علی (ع)، مولود کعبه، نخستین شهید محراب، حقیقتی بزرگ به درخشندگی خورشید و مظهر عدالت و مردانگی و حماسه آفرینی است. ایام شهادت جانگداز این امام همام مقارن است با لیالی پر برکت قدر که مشتاقان لقاء محبوب را به خود می خواند تا با احیاء این لیالی، ناب ترین و زلال ترین صحنه نیایش انسان در مقام بندگی را به نمایش گذارند .شب قدر از شب های با عظمت، مقدس و متبرکی است که زندگی مومن در آن سراسر رنگ خدا می گیرد، این شب فرصتی مغتنم، برای شستشوی آینه دل از زنگار گناه و معصیت است.

بیست و یکم ماه مبارک رمضان سالروز شهادت مظهر صلابت، تجسم عینی عدالت و سرسلسله شجره طیبه امامت و ولایت حضرت علی (ع) است.آن امام همامی که شهید محراب خانه معبود است و ذکر نام بزرگش حرمتی برای توسل و استعانت از خداوند متعال شده و روایت بخشندگی اش، روزنه امید سائلان و درد مندان گشته است.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، توفیق بهره مندی از عنایات و الطاف ویژه حضرت حق را در شب های قدر از خداوند منان مسئلت می نمایم و ایام مصیبت شهادت امام اول شیعیان و پیشوای عدالت‌خواهان جهان، حضرت علی علیه‌السلام را به حضور اساتید،کارکنان و دانشجویان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم و از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون ، سلامتی و شادکامی برای مدافعان سلامت و خانواده بزرگ سلامت خواستارم

دکتر مجید براتی
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد