برگزاری هفتمین جلسه اعتبار بخشی

هفتمین جلسه اعتباربخشی موسسه ای دانشکده در معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

به دنبال انجام اولین اعتبار بخشی موسسه ای دانشکده علوم پزشکی اسدآباد توسط ارزیابان بیرونی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وضعیت سنجه های مختلف اعتبار بخشی در هشت حوزه رسالت و اهداف، مدیریت و رهبری، منابع و امکانات، کیفیت و تعالی سازمانی، هیات علمی، خدمات دانشجویی، پژوهش، فناوری و نوآوری و آموزش دانشجو در هفتمین جلسه پیاپی در معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد باحضور اعضای تیم اعتبار بخشی ادامه داشت.

به گزارش مفدا اسدآباد، دکتر مجید براتی معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، به اهمیت و ارزش اعتباربخشی تاکید کرد و در این خصوص اظهار داشت: اعتباربخشی از رویکردهای علم ارزشیابی و در راستای بهبود و تضمین کیفیت موسسات آموزشی است.

دکتر مجید براتی گفت: اعتباربخشی و ارزشیابی مراکز آموزشی از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا نقش بسیار مهمی در تربیت نیروی انسانی دارند که باعث توسعه کمی و کیفی کشورهاست و موفقیت در این بخش نیازمند همکاری بین بخشی همکاران است.
وی با بیان اینکه توجه به حوزه آموزش در راس امور وزارت بهداشت است، تاکید کرد: بدون توجه به امر بهره‌وری، آموزش‌ها نیز ابتر خواهند ماند و بر اساس برنامه های توسعه کشور دانشگاه های علوم پزشکی باید در قبال استفاده از منابع، نظام ارزشیابی را مستقر کنند و رشد و کیفیت همه جانبه را داشته باشند و تمام تلاش دانشکده در این است که ارزیابان وزارت بهداشت در اولین اعتبار بخشی بیرونی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نتایج مطلوبی را گزارش کنند.