برگزاری مراسم رحلت پیامبر اکرم و سبط اکبر ایشان امام حسن مجتبی و امام رضا(ع) در معاونت آموزشی

مصادف با ۲۸ صفر، به مناسبت فرا رسیدن دهه آخر ماه صفر، ماه حزن و اندوه و ایام رحلت جانسوز نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و سالروز شهادت سبط اکبر ایشان امام حسن مجتبی و امام رضا(ع)، محفل سوگواری و سخنرانی مذهبی به اهتمام شورای فرهنگی در نمازخانه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد برگزار گردید.
حجت الاسلام شش یکانی با ایراد سخنانی به شأن و جایگاه والای آن بزرگواران اشاره کرده ایشان را بهترین الگو و سرلوحه زندگی مسلمانان معرفی کردند و تاکید فرمودند: در صورتی می توانیم مع الرسول باشیم که بتوانیم با کفار برخورد شدید و سختی داشته باشیم. پیامبر اسلام در حالیکه رحمت العالمین بود، در زمان رسالت خویش جنگ‌های بسیاری اتفاق می افتاد.
با همه دشمنان مبارزه و مقابله می کرد، رسالت همه پیامبران این بود که با دشمن دین خدا باید مبارزه کرد یعنی اینکه اطاعت کنید از خدا و اجتناب کنید از طاغوت.