ملاقات و دلجویی از مادر معزز و صبور شهیدان رستمی

به گزارش وبدا-اسدآباد، این ملاقات و دیدار با حضور دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد، دکتر مجید براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، دکتر بابک صفرزاده معاون بهداشتی و مدیران دانشکده صورت گرفت.

💠 در ابتدای این دیدار صمیمی، دکتر عزتی رئیس دانشکده ضمن ملاقات و دلجویی از این مادر صبور و الگو، به ارزش و مقام شامخ شهدا و خانواده ایشان اشاره نمود و از صبر و بردباری مادر شهید تجلیل به عمل آورد.

💠 رئیس دانشکده ‌با اشاره به رشادت‌های شهدا و صبر و استقامت خانواده ایشان و علی‌ الخصوص مادر گرامی شهیدان علی اکبر و فتحعلی رستمی، از استقامت خانواده معظم شهدا در مسیر اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران، تقدیر کرد.

🔺 رئیس دفتر حوزه ریاست و همچنین مشاور امور بانوان و کارشناس سازمان‌های مردم نهاد، مدیر پرستاری دانشکده، مدیر و مسئولین بیمارستان در این دیدار، ریاست دانشکده را همراهی می‌کردند.