دیدار صمیمانه رئیس دانشکده با مدیر فرهنگی دانشجویی

به گزارش مفدا-اسدآباد، در دیدار دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده با خانم اصلانی مدیر فرهنگی دانشجویی موضوعاتی از جمله آخرین وضعیت فعالیتهای واحد فرهنگی دانشجویی، ایده های خلاق، کانون ها، امور تغذیه و سلف دانشجویی، فعالیتهای مرکز مشاوره، تشکل های دانشجویی و شناسایی استعدادهای برتر حوزه ادبی و هنری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ادمه جلسه دکتر عزتی بر ارتقاي فرهنگی اساتيد، برگزاري دوره هاي ضمن خدمت،‌ اعلام، تدوين و اجرايي سازي برنامه هاي فرهنگی تاكيد كرد و تصريح كرد:‌ يكي از اهداف هر مجموعه اي ارتقاي افراد آن است. بايد هم ارتقاي آموزش صورت گيرد و هم افراد فعال و كارشناس شناسايي شده و رشد داده شوند.
ایشان همچنين اختصاص ارتقای فرهنگی را يكي از جاذبه ها و يا امتيازاتي دانست كه می تواند موجب جذب افراد در برنامه های فرهنگی شود و اين مسئله را نيازمند همسو شدن معاونت دانشجويی و فرهنگی دانشكده با نیازهای روز جامعه دانست.