انتصاب جناب آقای دکتر مجید براتی به عنوان معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی

تاریخ انتشار ۲۳ شهریور ۱۴۰۲  ساعت ۹:۳۶  دسته : اخبار

با حکم دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد؛

سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی منصوب شد

دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد طی حکمی “دکتر مجید براتی دانشیار و عضو هیئت علمی” را به عنوان “سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی” منصوب کرد.

به گزارش وبدا-اسدآباد، در حکم انتصاب دکتر براتی آمده است؛

با عنایت به تعهد و شایستگی و نظر به تجارب ارزنده جنابعالی در امر آموزش و پژوهش به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت آموزش و تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد منصوب می‌گردید تا زیر نظر اینجانب و با استعانت از خداوند متعال و با حمایت اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز در توسعه کمی و کیفی برنامه‌های دانشکده کوشا باشید.

انتظار می‌رود با مشورت معاونین و کارشناسان محترم وزارت و برنامه‌ریزی دقیق منطبق با اصول طرح ریزی شده نظام سلامت در سطح ملی و وزارت متبوع، مسیر توسعه دانشکده را مهیا و اجرا نمایید.

توفیق روزافزون جنابعالی را از خداوند منان خواستارم.