برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه پزشکی عمومی به راهنمایی جناب آقای دکتر مجید براتی

📗به گزارش وبدا_اسدآباد، جلسه دفاع از پایان نامه دوره پزشکی عمومی جناب آقای محسن جعفری منصوریان دانشجوی پزشکی عمومی با عنوان بررسي عوامل مرتبط با انجام رفتارهاي پيشگيري كننده از صدمات ناشي از نيدل استيك در دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي همدان بر مبناي مدل اعتقاد بهداشتي با راهنمایی جناب آقای دکتر مجید براتی و جناب آقای دکتر محمد علی سیف ربیعی در تاریخ 22 مهر 1402 در محل آمفی تئاتر صبا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

🔷سرکار خانم دکتر فاطمه ترکمان اسدی و جناب آقای دکتر سلمان خزائی از اساتید دانشکده پزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان اساتید مشاور در این پایان نامه همکاری داشتند.

🔶 در این جلسه دانشجو توانست از پایان نامه خود با درجه عالی دفاع نماید و جلسه با قرائت سوگند نامه پزشکی نامبرده پایان یافت.