پیام تبریک رئیس دانشکده و معاون آموزشی به مناسبت هفته پژوهش

تاریخ انتشار 26 آذر 1402  ساعت 8:00  دسته : اخبار

دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده و دکتر مجید براتی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی اسدآباد درپیامی مشترک هفته پژوهش را تبریک گفتند.

متن این پیام به شرح ذیل است:

امروزه تولید دانش و فناوری ازجمله مهم‌ترین شاخص‌های توسعه‌یافتگی در جوامع پیشرفته به شمار می‌رود همچنان که پژوهش در توسعه همه‌جانبه نقشی برجسته و انکارناپذیر دارد، بدون تردید می‌توان پژوهش را نیروی محرک توسعه در تمامی حوزه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دانست.

امروز ایران اسلامی با اتکا به پیشرفت‌های علمی مبتنی بر کار پژوهشی متخصصان، دانشمندان و دانش‌پژوهان جوان و متعهد خود توانسته است به‌عنوان الگویی بی‌بدیل در بین کشورهای جهان اسلام در زمینه پژوهش و تحقیق تبدیل شود و در مسیر دستیابی به قله‌های افتخار همچنان به حرکت رو به‌ پیشرفت خود ادامه دهد.

اینجانبان فرارسیدن هفته پژوهش را به‌تمامی اساتید، دانشجویان، محققان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و تمامی مبتکران و نوآوران پیشگام در عرصه پژوهش تبریک عرض می‌نماییم، امیدواریم با توجه به توانمندی‌های شما فرهیختگان شاهد توفیقات بیشتر دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی باشیم.