🔰 پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به مناسبت فرارسیدن عید سعید مبعث رسول اکرم(ص)

♻️ دکتر مجید براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی و دانشجویی دانشکده در پیامی فرارسیدن عید سعید مبعث رسول اکرم (ص) را به مسلمانان و پیروان راستین نبوت، بخصوص دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشکده تبریک گفت.

◀️ به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی و دانشجویی، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

۲۷ رجب المرجب، سالروز برانگیخته شدن محبوبترین خلقت خدا، اشرف مخلوقات، تبسم سبز ایمان، رحمت للعالمین، پیامبر نور و رحمت حضرت محمد مصطفی(ص)، یکی از روزهای بزرگ آفریدگار بی همتاست.

اينجانب فرا رسيدن عيد سعيد و بزرگ مبعث، يادآور تجلی نور الهی بر وجود منور سيد كائنات، حضرت محمد مصطفی(ص) را به ساحت مقدس امام عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب و به ويژه مردم ولايتمدار شهرستان اسدآباد، جامعه دانشگاهی، كاركنان، اساتيد و دانشجويان محترم دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، تبريك عرض نموده، به يمن و بركت اين روز شريف، عزت، سربلندی، همدلی، عظمت و پيروزی و سرافرازی روزافزون اسلام و مسلمين را از درگاه ايزد منان مسألت دارم.

دکتر مجید براتی
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی