بازدید معاون آموزشی وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی از دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزیر بهداشت به همراه جناب آقای دکتر چنگیزی آشتیانی رئیس مرکز امور هیأت علمی، دکتر یزدانی دبیر شورای دندانپزشکی، مهندس ربانی مشاور اجرایی و مهندس فراهانی مسئول روابط عمومی در جریان سفر یکروزه به استان همدان از بخش های آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بازدید کردند.

به گزارش وبدای اسدآباد، دکترابواافضل باقری فرد امروز با حضور در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ضمن بازدید از قسمت های مختلف دانشکده در جریان مسائل و مشکلات آموزشی این دانشکده قرار گرفت.
دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در این بازدید ضمن اشاره به مشکلات این دانشکده کمبود فضای فیزیکی و کلاس های آموزشی را از عمده ترین آنها برشمرد.
دکتر باقری فرد از بخش کتابخانه، سالن تشریح، مرکز مهارت های بالینی، آزمایشگاه ها، مرکز آزمون الکترونیک، اتاق اعضای هیات علمی معاونت آموزشی دانشکده بازدید کرده و با اساتید و کارشناسان این بخش ها دیدار وگفت وگو کرد.

در جریان این بازدید معاون آموزشی وزیر ضمن حضور بر سر پروژه دانشکده در حال ساخت پرستاری، در جریان وضعیت پیشرفت پروژه قرار گرفته و جهت تکمیل و ارتقای ظرفیت آن دستورات لازم را صادر کرد.