به میزبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛

جلسه منطقه‌ای مدیران غرب کشور با حضور مدیران دانشجویی منطقه ۳ آمایشی کشور برگزار شد.

✔️ به گزارش مفدا کرمانشاه، این جلسه با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مدیر دانشجویی، معاون مدیر دانشجویی و همچنین مدیران دانشجویی منطقه‌ای غرب کشور در سالن شهدای معاونت برگزار شد

💢 دکتر پرستو عباس‌پور مدیر دانشجویی‌ و دبیر منطقه‌ای غرب کشور ضمن خوش‌آمد گویی به حاضرین در جلسه، اجرای جشنواره دست‌پخت، ارزیابی خوابگاه‌های دانشجویی و سرپرستان خوابگاه‌های دانشجویی، بحث و تبادل نظر در خصوص ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات ارائه شده به دانشجویان در خصوص مسائل رفاهی شامل تغذیه، خوابگاه‌ها و تسهیلات دانشجویی و چگونگی اسکان دانشجویان بین الملل را دستور کار جلسه عنوان کرد که حاضرین در جلسه در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند.
لازم به ذکر است سرکار خانم اصلانی مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده در این جلسه حضور داشتند.