دکتر مجید براتی معاون آموزش و تحقیقات دانشکده در پیامی حلول سال نو و نوروز باستانی را به اعضای  هیات علمی، کارکنان و دانشجویان تبریک گفتند. در متن این پیام آمده است:

یا مقلب القلوب والابصار

یا مدبرالیل والنهار

یا محول الحول والاحوال

حول حالنا الی احسن الحال

بهار، نوید دوباره ی زندگی و نو شدن است. زمانی برای اندیشیـدن و ستایش عظمت و قدرت خالق بی همتا است.

همکاران و همراهان عزیز دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، بار دیگر سالی را با تمام فراز و فرودها به پایان رساندیم و چشم به راه سالی نو، روزی نو و بهاری نو نشسته ایم. نوروزی که این بار علاوه برعطر گل و نسرین، به عطر ماه بندگی حضرت دوست مزین شده است. اینجانب فرا رسیدن نوروز باستانی و تقارن آن با ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خدا را خدمت مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و خانواده ی بزرگ دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، اساتید گرانقدر، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و از تلاشهای ارزشمند تمام همکارانم در سالی که سپری شد، قدردانی می نمایم.

از خداوند متعال، سالی سرشار از پیروزی و روزهایی پر از خیر و برکت برای ایران اسلامی عزیز و خانواده ی بزرگ دانشکده، در سایه ی توجه حضرت صاحب الامر را مسالت می‌نمایم.