ارتقاء سیستم اتوماسیون تغذیه دانشکده

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به منظور رفاه حال دانشجویان و با هدف بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیه دانشجویان؛ اقدام به خریداری جدیدترین ورژن نرم افزار اتوماسیون تغذیه تحت وب “ستاره” کرد.

اتوماسیون تغذیه ستاره دارای قابلیت های گوناگون از جمله: نظرسنجی، افزایش منوهای غذایی، سیستم اطلاع رسانی گروهی، استفاده مجزا در بخش های مختلف دانشکده و مراکز درمانی، سهولت در دسترسی، تعیین فیلترهای گوناگون رزرو و برنامه غذایی، زمانبندی توزیع و رزرو غذا، ایجاد گروه های متعدد بصورت مجزا، افزایش اعتبار منفی کاربران، تهیه گزارش های گوناگون و… می باشد.

قابل ذکر است، اتوماسیون تغذیه تحت وب “ستاره” جایگزین اتوماسیون تغذیه تحت شبکه “ژتون” گردیده است که بسیاری از مشکلات حوزه تغذیه دانشجویان و کارکنان را مرتفع می نماید.