نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور

نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی کشور در تاریخ 2 اردیبهشت ماه در محل سالن اجلاس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور دکتر بهرام عین اللهی وزیر محترم بهداشت، دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور با تمرکز بر برنامه های هفتم توسعه برگزار شد.
راهکاری ارتقاء جایگاه علم و فناوری وزارت بهداشت در 4 محور نیروی انسانی، منابع، زیرساخت ها و آیین نامه ها و دستورالعمل های مرتبط با حوزه تحقیقات و فناوری در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین گزارش عملکرد تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حوزه های مختلف در سال گذشته ارائه گردید.

گفتنی است دکتر مجید براتی معاون تحقیقات و فناوری دانشکده در این نشست حضور داشتند.