🔰 بازدید عضو شورای سیاستگذاری کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت از دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، در این بازدید که با هدف کسب مجوز راه اندازی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد انجام شد، جناب آقای شمسی زاده (عضو شورای سیاستگذاری کمیته های تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت)، امکانات‌ و تجهیزات دفتر کمیته تحقیقات دانشکده، سایت کامپیوتر، مرکز آزمون الکترونیک و مرکز مهارت‌های بالینی و مجموعه منابع موجود در کتابخانه مرکزی معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده را مثبت ارزیابی کردند.

💠 در پایان جناب آقای دکتر براتی، معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده ابزار امیدواری کردند که با پیگیری‌های بعدی، دانشکده موفق به اخذ مجوز راه اندازی کمیته تحقیقات دانشجویی گردد.