پیام معاونت آموزش تحقیقات دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به مناسبت گرامیداشت روز پزشک

🔹به گزارش مفدا اسداباد، دکتر مجید براتی در آستانه فرا رسیدن اول شهریور ماه زاد روز حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک، در پیامی این روز را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
متن این پیام به شرح زیر است:

“ومن احیاها فکانما احیا الناس جمیعا”
(هرکس انسانی را از مرگ نجات دهد گویا همه مردم را از مرگ نجات داده است)
(سوره مائده آیه 32)

🔹توفیق خدمتگزاری به مردم یکی از بهترین هدایای الهی است؛ و تلاش برای تأمین سلامت به عنوان بزرگترین موهبت الهی، پاداشی عظیم دارد و ذخیره ای است غنی برای آخرت که نصیب بندگان صالح و خداجوی می‌شود.

🔹اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی که با از خود گذشتگی در نجات جان هموطنان، به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند، این روز را به تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی تلاشگر ایران اسلامی به ویژه اعضای محترم هئیت علمی، متخصصان و پزشکان دانشکده علوم پزشکی اسداباد تبریک گفته و از خداوند منان توفیق روز افزون جهت ارائه خدمت به بیماران را مسئلت می‌نمایم.