ژورنال کلاب مجازی با موضوع کاربرد فناوری های نوین در آموزش علوم پزشکی

تاریخ انتشار 30 مهر 1402  ساعت 9:00  دسته : اخبار

به همت کارگاه تخصصی توسعه آموزش و فناوری های نوین ارتقاء یادگیری دانشکده علوم پزشکی اسدآباد: “ژورنال کلاب مجازی با موضوع کاربرد فناوری های نوین در آموزش علوم پزشکی” این ژورنال کلاب با عنوان “Artificial intelligence in medical education: A cross-sectional needs assessment” که در مجله BMC Medical Education چاپ شده بود، توسط سرکار خانم دکتر نادیا صنیعی، استادیار کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد برگزار شد. در این مطالعه، ضمن اشاره به تحولات عصر جدید که متاثر از هوش مصنوعی است به لزوم نیازسنجی کاربرد این فناوری در آموزش پزشکی از طریق پیمایش مبتنی بر وب از دانشجویان پزشکی ترکیه اشاره شد. نتایج این مطالعه نشان داد که لازم است در کوریکلوم های رشته پزشکی مباحث مختلفی از جمله آموزش مهارت های استفاده از هوش مصنوعی، اپلیکیشن های هوش مصنوعی برای کاهش خطاهای پزشکی، و آموزش پیشگیری و حل مشکلات اخلاقی ناشی از استفاده از هوش مصنوعی مدنظر قرار گیرد.