پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز مرد

معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پیامی میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز مرد را تبریک گفت.

علی ای همای رحمت توچه آیتی خدا را **** که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را

دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین **** به علی شناختم من به خدا قسم خدا را

ماه رجب، ماه نزول رحمت الهی و ماه اجابت دعاست و ایزد منان با حکمت بی منتهای خود، میلاد فرخنده یاور همیشگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، امام علی (ع) را در این ماه عزیز قرار داده تا محبت خود را در این ماه بر عرشیان و فرشیان تمام نماید.

زندگی سراسر برکت حضرت علی (ع) الگویی تمام عیار برای هر انسان روشن ضمیر است و منش ایشان راهنمایی نامحصور در زمان برای سعادت دنیوی و اخروی پیروانشان است.

عدالت، مردم داری، حفظ کرامت انسانی و دفاع از حقوق تک تک آحاد جامعه از یادگارهای ماندگار علم و عمل ایشان محسوب می شود.

بدینوسیله سیزدهم رجب سالروز میلاد با سعادت اولین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، مولی الموحدین حضرت امام علی( ع)و روز پدر را به تمامی همکاران محترم تبریک عرض می‌نمایم. امید است که در سایه الطاف حضرت حق از رهروان صدیق آن امام همام باشیم

دکتر مجید براتی
معاون آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد