پیام تبریک ریاست و اعضای هیأت رئیسه دانشکده علوم پزشکی به مناسبت نیمه شعبان ، میلاد با سعادت منجی عالم بشریت

تاریخ انتشار 6 اسفند 1402  ساعت 18:30  دسته : اخبار

دکتر الهه عزتی ریاست و اعضای هیأت رئیسه دانشکده با صدور پیامی میلاد منجی عالم بشریت را تبریک گفتند.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

در سپیده دمان ۱۵ شعبان درخشان ترین ستاره هدایت و ولایت، درآسمان آفرینش نورافشانی می کند و در آن روز زیستن و شکفتن های ابدی آغاز می شود و زمین، مژدگانی شکوفه زاری پر طراوت را، دریافت می کند.

طلوع این خورشید و ظهور منجی در همه ادیان ابراهیمی اعتقادی راسخ است و بر این باور، آینده بشریت به صلح و صلاح و خیر خواهد انجامید. آری انتظار یعنی امید برای تغییر که با قدوم حضرت ولی عصر منجی عالم بشریت محقق خواهد شد و این امید نیروی محرکه و پیشران جامعه است. امید آمدن منجی، شیرین ترین انتظارهاست و درک حکمت این انتظار زمینه‌ساز تعالی خودسازی و تکامل خواهد بود.

بدینوسیله خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، ستاره سپهر ولایت، عدل گستر گیتی، امام المبین، حجت الله علی العالمین حضرت حجت بن الحسن العسکری(عج) را به اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد و همه منتظران آن حضرت تبریک عرض نموده و از خداوند متعال تعجیل در فرج مبارک آن حضرت، عزت و سلامتی و طول عمر ایشان را مسئلت داریم.

ریاست و اعضای هیأت رئیسه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد