🔰 برگزاری جلسه مشترک هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی و همدان و دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

❇️ در تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۶ در محل سالن جلسات هیئت امنا وزارت بهداشت با حضور اعضای هیئت امنا و سرکار خانم دکتر عزتی ریاست محترم دانشکده، جناب آقای مهندس نجفی فاتح معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی، جناب آقای دکتر براتی معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده، جناب آقای نجفی رئیس دفتر ریاست و رئیس دبیرخانه هیئت امنا دانشکده، جناب آقای سالمی ظریف رئیس امور مالی دانشکده و جناب آقای احمدی پناه رئیس بودجه دانشکده برگزار گردید.
✅ در این جلسه در خصوص بودجه سال ۱۴۰۰ و صورت های مالی بحث و تبادل نظر شد که به نظر حسابرس و هیئت محترم امنا عملکرد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد برای چهارمین سال متوالی مثبت و قابل قبول تلقی شد.