ابراز رضایت و خرسندی ارزیابان کشوری اعتباربخشی موسسه‌ای از عملکرد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد

💠ارزیابان کشوری اعتباربخشی موسسه‌ای پس از یک روز بررسی و ارزیابی عملکرد آموزشی دانشکده در حوزه زیرساخت‌ها، پژوهش و آموزش، منابع انسانی،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ،عمرانی،توسعه و تحول،رضایت خود را در آیین اختتامیه از عملکرد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد ابراز کردند.

🔹 رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در نشست اختتامیه دوره اول اعتباربخشی موسسه‌ای دانشکده علوم پزشکی اسدآباد توسط ارزیابان کشوری اظهار کرد: ضمن تقدیر و تشکر بابت زحماتی که تیم اعتبار بخشی موسسه‌ای متحمل شدند.
با راهنمایی و همکاری شما اساتید بزرگوار می توانیم یک برنامه استراتژیک و راهبردی جهت پیشرفت و پیشبرد دانشکده برای سال های آینده داشته باشیم.

ایشان در ادامه با توجه به پیشرفت های قابل قبولی که در مجموعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد اتفاق افتاده است ابراز امیدواری نمودند که در آینده با همکاری همکاران دانشکده بتوانیم موفقیت های قابل قبولی برای دانشکده حاصل نماییم.

🔷 در ادامه این نشست دکتر الهه عزتی بیان نمودند مجموع نقطه نظرات مطرح شده توسط تیم ارزیابان در تصمیم‌گیری‌ها مد نظر قرار گیرد.