برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه MD-MPH به راهنمایی جناب آقای دکتر مجید براتی برگزار شد

به گزارش وبدای اسدآباد، جلسه دفاع از پایان نامه دوره MD-MPH جناب آقای حسین ربیعی دانشجوی پزشکی عمومی با عنوان بررسي عوامل مرتبط با استفاده از آموزش الكترونيك در بين دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي همدان با بهره گيري از مدل پذيرش فناوري با راهنمایی جناب آقای دکتر مجید براتی در تاریخ 4 مهر 1402 در محل سالن کنفرانس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
سرکار خانم دکتر شیوا برزویی و جناب آقای دکتر عرفان ایوبی از اساتید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان اساتید مشاور در این پایان نامه همکاری داشتند.

در این جلسه دانشجو توانست از پایان نامه خود با درجه عالی دفاع نماید.

دکترای حرفه ای پزشکی-کارشناسی ارشد بهداشت عمومی (Doctor of Medicine-Master of Public Health (MD-MPH)) برای تجهیز پزشکان آینده به دانش و مهارت های اساسی در پزشکی بالینی و علوم بهداشتی برای رسیدگی بهتر به امور سلامت و تندرستی و مسائل پیچیده بهداشتی طراحی شده است.