استخدام پیمانی جناب آقای دکتر سید حامد عنوانی

موافقت با استخدام پیمانی جناب آقای دکتر سید حامد عنوانی بعنوان عضو هیات علمی در ابلاغی از سوی رییس هیات اجرایی جذب دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام شد. به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش و تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، متن ابلاغ رییس هیات اجرایی جذب به جناب آقای دکتر سید حامد عنوانی به شرح زیر است:

با استناد به آیین‌نامه تشکیل هیأت عالی جذب اعضاء هیأت علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و تأییدیه شماره 2116-5/آ/گ/م رییس محترم مرکز امور هیأت علمی وزارت متبوع و نیز بند 44 از مصوبات 158 جلسه هیات اجرایی جذب دانشگاه علوم پزشکی همدان؛ با استخدام پیمانی تمام وقت جناب آقای دکتر سید حامد عنوانی با مرتبه استادیاری در رشته دکتری تخصصی معارف اسلامی در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد موافقت گردید.

جناب آقای دکتر مجید براتی معاون آموزش ،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر عنوانی، آرزوی سلامتی، سربلندی و توفیق در این عرصه خطیر و خدمت به جامعه علمی و اعتلای وطن عزیز اسلامی در سایه تأییدات الهی را برای ایشان آرزو نمودند.