در چهارمین روز از هفته دولت بمناسبت روز کارمند صورت گرفت.

تجلیل از کارمندان معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

به گزارش مفدا اسدآباد، هفته اول شهریور هفته دولت نامیده شده و چهارم این ماه روز کارمند است. این روز یادآور خاطره شهیدان بزرگوار هفته دولت در سال ۱۳۶۰ به خصوص شهیدان رجایی و باهنر است. کارمندان از شاغلان زحمت‌کشی هستند که در عرصه خدمت به مردم و کشور فعالیت می‌کنند و روز کارمند روز تقدیر از زحمات و تلاش‌های این افراد است.

کارکنان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است نتیجه بذر تلاش و کوشش شما درخت امیدی است که به بار می‌نشیند و نوید بخش آینده‌ای پرنشاط و زیباست.

به همین مناسبت،مدیران فرهنگی دانشجویی و آموزش و تحقیقات دانشکده این روز را به کارکنان معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده تبریک گفتند.