دعوت معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از جامعه پرستاری شهرستان برای شرکت در انتخابات نظام پرستاری

🔷در آستانه برگزاری ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پیامی، از جامعه بزرگ پرستاری شهرستان برای شرکت در این انتخابات دعوت کرد.

📗به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، در متن پیام دکتر «مجید براتی» آمده است:

🔷انتخابات نظام پرستاری فرصتی است تا تمامی پرستاران، با آگاهی و بینش حرفه ای و مشارکت گسترده در آن، با انتخاب افراد توانمند گامی اثر گذار را در راه شکوفایی و ارتقای هرچه بیشتر جایگاه پرستاری بردارند.

🔷اینجانب از جامعه بزرگ گروه پرستاری شهرستان اسدآباد دعوت می کنم تا روز جمعه هفتم مهرماه با حضور حداکثری و پرشور در انتخابات نظام پرستاری، باری دیگر جلوه ای از اقتدار و همدلی پرستاران را به نمایش گذاشته و با تشکیل سازمانی قدرتمند و هدفمند، در شکوفایی و اعتلای حرفه پرستاری بیش از گذشته سهیم باشند.

دکتر مجید براتی
معاون آموزش ،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی