واحد بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی شکایات دانشکده علوم پزشکی اسدآباد مستقل شد

تاریخ انتشار 7 آذر 1402  ساعت 12:00  دسته : اخبار

مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد از استقلال واحد بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی شکایات دانشکده علوم پزشکی اسدآباد خبر داد.

🔸مجتبی نجفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:واحد بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشکده علوم پزشکی شهرستان تا روز گذشته زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی استان همدان بود که با پیگیری ریاست دانشکده علوم پزشکی شهرستان دستور استقلال این واحد دانشکده از دانشگاه علوم پزشکی استان از وزارتخانه اخذ و چند روز پیش به شهرستان اعلام شد.

🔸وی با بیان اینکه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد یکی از دانشکده های مستقل علوم پزشکی در سطح کشور به شمار می‌رود،تصریح کرد:در حال حاضر واحد تخلفات ،حراست و گزینش این دانشکده با استان مشترک می باشد.