افتتاح کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با حضور جناب آقای دکتر جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با مجوز رسمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باهدف توانمندسازی دانشجویان در حوزه تحقیقات و تشکیل هسته های فناور و شکل‌گیری شرکت های دانش بنیان با اعتباری بالغ بر 3میلیارد ریال در فضایی حدود 15متر مربع در محل معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی با حضور جناب آقای دکتر جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور، جناب آقای سرمدی نماینده مردم شریف اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر شرکایی فرماندار شهرستان، سرکار خانم دکتر عزتی رئیس و آقای دکتر براتی معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی و مدیران و رؤسای ادارات شهرستان اسدآباد افتتاح شد.