حضور سرپرست مدیریت امور دانشجویی فرهنگی دانشکده در جلسه هماهنگی رحلت حضرت امام(ره) و قیام خونین 15 خرداد

جلسه هماهنگی رحلت حضرت امام(ره) و قیام خونین 15 خرداد به ریاست دکتر حسین علی شرکائی فرماندار اسدآباد و با حضور معاونین فرمانداری و سایر اعضای ستاد در سالن جلسات فرمانداری

دکتر شرکائی با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، فرا رسیدن سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و قیام خونین ۱۵ خرداد را تسلیت گفت و ضمن تأکید بر نشر و گسترش اندیشه و آرمان های امام راحل در جامعه ، خاصه نسل جوان، 14 خرداد سالروز رحلت معمار کبیر انقلاب اسلامی را یادآور نام، یاد و تلاشهای فکری و جهادی آن امام بزرگوار دانست.

وی هم چنین با اشاره به قیام 15 خرداد و اوّلین خروش تاریخ ساز مردم مبارز و مسلمان ایران اسلامی در اعتراض آگاهانه و مخالفت با سیاستها و برخوردهای ظالمانه حکومت شاهنشاهی ، اذعان داشت : خون پاک جوانان و خداجویان این سرزمین امروز اصل اسلام و نظام اسلامی را پایدار کرده وخون پاک این شهداء والا مقام حیات شکوهمند نظام اسلامی و الهی را استمرار بخشیده است.

در این جلسه خانم اصلانی عضو هیات علمی و سرپرست مدیریت امور دانشجویی فرهنگی دانشکده نیز حضور داشتند.